Conor McGregor haalt omstreden video weg van social media! 'Te heet onder de voeten' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor haalt omstreden video weg van social media! 'Te heet onder de voeten'

Conor McGregor haalt omstreden video weg van social media! 'Te heet onder de voeten'

Conor McGregor heeft een sociale media video verwijderd waarin hij bijna een gênante garderobe misser ondervond terwijl hij aan het trainen was op een luxe jacht in Cannes.

De UFC-legende, die zich voorbereidt op een mogelijke comeback in december, deelde beelden van zichzelf op een hometrainer waarbij hij meer onthulde dan zijn fans hadden verwacht. Hij droeg opvallend schaarse Dolce & Gabbana-onderbroeken en leek bewust reactie te willen uitlokken.

Het werd McGregor waarschijnlijk te heet onder de voeten en verwijderde hij de video die veelal commentaar kreeg over zijn te kleine onderbroek waar zijn zaakje goed in te zien was. Echter waren fans er snel bij deze zelf online te zetten. Ondertussen hebben speculaties over een gevecht tegen Michael Chandler geleid tot een discussie tussen McGregor en UFC-president Dana White over de juiste timing van zijn terugkeer naar de octagon.

Ondanks zijn status als multimiljonair en succes buiten de UFC, heeft McGregor zijn frustraties geuit over het uitblijven van een gevecht aankondiging voor december, dus ded hij dit zelf maar. Hij heeft op sociale media zijn onvrede geuit en beweert dat zijn levensonderhoud wordt verstoord door de vertraging in zijn geplande terugkeer naar de vechtwereld.

McGregor's onverwachte en komische socialemedia video, gecombineerd met de doorlopende onzekerheid over zijn gevechtsplannen, houdt zowel fans als de vechtsportgemeenschap in spanning over wat de toekomst in petto heeft voor de Ierse vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws