Conor McGregor haalt fel uit naar dopinggebruiker en aartsrivaal: 'Hypocrieten' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor haalt fel uit naar dopinggebruiker en aartsrivaal: 'Hypocrieten'

Conor McGregor haalt fel uit naar dopinggebruiker en aartsrivaal: 'Hypocrieten'

Op zaterdag 11 november werd bekend dat Bellator lichtgewicht kampioen Usman Nurmagomedov voor zes maanden geschorst is, een boete heeft gekregen, en zijn overwinning bij Bellator 300 is omgekeerd vanwege een gefaalde dopingtest.

Dit nieuws kwam voor sommige fans als een schok, maar niet voor voormalig UFC-kampioen Conor McGregor. "Ik ben totaal niet verrast dat weer iemand van het Nurmagomedov-team positief test op steroïden. Hypocrieten van de hoogste orde," tweette hij vandaag.

schermafbeelding 2023 11 12 om 203512

McGregor en Khabib Nurmagomedov, het hoofd van het team van Dagestaanse kampioenen en een voormalige rivaal van McGregor, hebben een geschiedenis van conflicten. McGregor heeft duidelijk geen vriendelijke woorden over voor de vechter. Ter verdediging zegt Usman dat hij medicatie voorgeschreven kreeg en simpelweg vergat dit te melden.

McGregor en Nurmagomedov: Een Voortdurende Rivaliteit

"Ik wil graag reageren op het recente nieuws over mijn schorsing," schreef Usman op Instagram. "De resultaten van mijn test toonden een verboden stof die mijn lichaam binnenkwam via medicijnen, voorgeschreven door een dokter."

"Een paar maanden voor mijn gevecht onderging ik een behandeling, maar helaas heb ik de atletische commissie niet van tevoren op de hoogte gesteld."

Het is nog onduidelijk of Usman zijn titel zal verliezen, aangezien Bellator nog geen verklaring aan de media heeft vrijgegeven. McGregor verloor van Khabib na maanden van trash talk, wat uiteindelijk leidde tot een na-gevecht vechtpartij tussen beide teams in de kooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws