Conor McGregor geeft uitleg wat zijn 'Drip' kost en waarom Nieuws
Nieuws

Conor McGregor geeft uitleg wat zijn 'Drip' kost en waarom

Conor McGregor geeft uitleg wat zijn 'Drip' kost en waarom

Conor McGregor, die vroeger kampioen was in de UFC, is flink bezig met het aan de man brengen van zijn nieuwe film 'Road House'. Dit is een nieuwe versie van een oude film uit de jaren '80, waarin eerst Patrick Swayze de hoofdrol speelde, maar nu is het Jake Gyllenhaal die in de spotlight staat.

McGregor heeft ook een belangrijke rol te pakken in deze film. Onlangs, toen hij op een feestje was waar iedereen mooie kleren draagt (de rode loper), vroegen mensen hem naar zijn bijzondere pak. Hij vertelde me trots dat zijn hele (Drip) outfit zo'n 700.000 dollar kostte.

Geen Zeeman outfitje

Nu vraag je je misschien af, hoe komt zo'n pak aan zo'n enorm prijskaartje? Nou, Conor legde uit dat zijn pak, gemaakt door een merk dat zijn eigen naam draagt, op zich al 75.000 dollar kostte. Het had speciale gouden lijntjes die nog eens 18.000 dollar waard waren. Maar dat is nog niet alles.

Hij droeg ook een heel bijzonder horloge van het merk Jacob & Co. Dit was geen gewoon horloge; het was geïnspireerd door de film 'The Godfather' en kon zelfs het liedje van die film spelen. Dit horloge alleen al kostte ongeveer 600.000 dollar, wat het duurste deel van zijn outfit was. Daarnaast had hij ook nog een ring van 12.000 dollar van zijn eigen whiskeymerk en laarzen van 5.000 dollar aan.

"Drip" is een slangterm die vooral gebruikt wordt in de mode- en muziekwereld, met name in de hiphop- en rapcultuur. Het verwijst naar een stijl die zeer modieus, trendy en luxe is, vaak met dure kleding, sieraden en accessoires. Wanneer iemand zegt dat ze "drip" hebben of dat hun "drip" sterk is, betekent dit dat ze een opvallende, stijlvolle uitstraling hebben die aandacht trekt en bewondering oproept.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws