Conor McGregor geeft groot geldbedrag aan boksschool! 'Beste van de wereld' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor geeft groot geldbedrag aan boksschool! 'Beste van de wereld'

Conor McGregor geeft groot geldbedrag aan boksschool! 'Beste van de wereld'

Conor McGregor heeft € 1.000.000 gedoneerd aan zijn oude boksschool in Ierland. De UFC-ster heeft gezworen om van Crumlin Boxing Club in Dublin de 'beste boksclub ter wereld' te maken.

De boksclub plaatste een video op TikTok die vergezeld ging van het bijschrift: 'Conor McGregor heeft betaald om Crumlin Boxing Club groot te maken. Waardoor het de beste boksclub ter wereld is en ook de 3 beste coaches, Philip, Bra en Stephen.'

De Ierse superster McGregor ontwikkelde zijn techniek bij de Crumlin Boxing Club en is daar gedurende zijn hele carrière regelmatig teruggekeerd. Hij heeft eerder lovend gesproken over Phil Sutcliffe, die hem hielp op zijn reis om een groot succes te worden.

Conor McGregor geeft 1 miljoen aan boksschool

McGregor heeft naar verluidt een aanbod geaccepteerd om te coachen in het volgende seizoen van The Ultimate Fighter. De 34-jarige heeft niet meer gevochten sinds hij in 2021 zijn been brak. Maar zou het aan het einde van de reeks kunnen opnemen tegen Tony Ferguson, die de andere hoek zal coachen.

McGregor coachte eerder tegen Uriah Faber tijdens de show in 2015.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws