Enfusion Kickbokser Khalid El Moukadam: 'Ik ga 11 februari winnen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Enfusion Kickbokser Khalid El Moukadam: 'Ik ga 11 februari winnen'

Enfusion Kickbokser Khalid El Moukadam: 'Ik ga 11 februari winnen'

Khalid El Moukadam is een van de topkickboksers uit de vechters stal van Enfusion gaat zaterdag met de winst naar huis. De vechter is niet van plan te verliezen.

Volgende week moet het gaan gebeuren tijdens RFP Enfusion in de Jan Massinkhal Nijmegen, daar zal El Moukadam tegenover Azdren Krasniqi staan. Zijn laatste partij in november vorig jaar verloor de kickbokser uit Venlo via een zware knock-out van Karim el Amri. Deze keer zal de Marokkaans-Nederlandse El Moukadam zegevieren.

Enfusion Kickbokser Khalid El Moukadam: 'Ik ga 11 februari winnen'

Het verlies bracht nieuwe inzichten voor El Moukadam die kan rekenen op zijn eigen 'army' aan fans. Deze zal hij dan ook niet teleurstellen en zijn tegenstander kan maar beter komen opdagen. "Krasniqi, je bent van harte welkom in Nijmegen. Jouw verblijf wordt geregeld", zegt El Moukadam. "Een. extra weekje erbij wordt geregeld dus je moet gewoon goed uitrusten en zorgen dat je 11 februari daar staat want ik zal er zijn."

El Moukadam zeker van winst op Krasniqi

RFP Enfusion Nijmegen wordt uitgezonden op Viaplay. Het event heeft nog een aantal top partijen op het programma staan waaronder titelgevechten en een wedstrijd tussen Enfusion legende Tayfun Ozcan en Baniasaid. Ozcan die onder contract staat bij ONE championship keert eenmalig terug naar de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws