UFC-ster Khabib prijst Nederlander Mousasi: 'Meest onderschatte MMA-vechter' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib prijst Nederlander Mousasi: 'Meest onderschatte MMA-vechter'

UFC-ster Khabib prijst Nederlander Mousasi: 'Meest onderschatte MMA-vechter'

Khabib Nurmagomedov, voormalig UFC-kampioen wil dat Gegard Mousasi de wel verdiende aandacht krijgt na een dominante vertoning in het Bellator 275-hoofdevenement gisteravond. Mousasi maakte snel werk van Austin Vanderford in de strijd om de middengewicht titel.

In de 3Arena in Dublin vernietigde Mousasi zijn uitdager Vanderford met stoten slechts 85 seconden in de openingsronde. Het was de 33e stop in de eerste ronde van Mousasi's carrière en zijn 39e overall finish. DE Nederlander heeft titels in Bellator, Strikeforce, DREAM en Cage Warriors. Maar Khabib denkt dat Mousasi niet goed wordt gewaardeerd voor zijn prestaties.

Je bent de beste

De voormalige UFC lichtgewicht titelhouder maakte dat bekend in de nasleep van Mousasi's overwinning en noemde hem de "meest onderschatte vechter in MMA vandaag" (via Twitter): ,,Gegard Mousasi is de meest onderschatte vechter in MMA vandaag. Gefeliciteerd Gegard", schreef Khabib.

Mousasi, 36, heeft 12 van zijn laatste 13 gevechten gewonnen die teruggaan tot september 2015. Hij zette een reeks van vijf overwinningen op tijdens zijn UFC-carrière. Maar hij nam afscheid van de organisatie na zijn laatste optreden in april 2017 toen Bellator hem op contract zette.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws