🎥 Conor McGregor deelt klappen uit aan Jake Gyllenhaal: 'eerste beelden imponeren' Nieuws
Nieuws

🎥 Conor McGregor deelt klappen uit aan Jake Gyllenhaal: 'eerste beelden imponeren'

🎥 Conor McGregor deelt klappen uit aan Jake Gyllenhaal: 'eerste beelden imponeren'

Conor McGregor, wereldwijd bekend als een dynamische UFC-vechter, zet zijn eerste stappen in de filmindustrie met een rol in de nieuwe versie van 'Road House'. Deze film, met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol, staat gepland voor release op Prime Video op 21 maart 2024.

McGregor's deelname aan de film is een spannende ontwikkeling in zijn carrière, en de eerste beelden suggereren een actievolle ervaring voor de kijkers. De Ierse superster imponeert in de eerste beelden.

Een nieuwe draai aan 'Road House'

Geregisseerd door Doug Liman en geschreven door Anthony Bagarozzi en Chuck Mondry, is deze moderne versie van 'Road House' een herinterpretatie van de klassieke film uit 1989. De cast bestaat uit sterren zoals Daniela Melchior en Billy Magnussen, naast McGregor en Gyllenhaal.

Het verhaal volgt een ex-UFC middengewicht vechter die in een roadhouse in Florida aan de slag gaat, waar hij voor onverwachte uitdagingen komt te staan. De filmproductie, die in 2013 begon en verschillende veranderingen onderging, is uiteindelijk in augustus 2022 opgenomen in de Dominicaanse Republiek.

De impact van McGregor in de film

Conor McGregor's rol in 'Road House' heeft al voor veel opschudding gezorgd in de entertainmentwereld. Zijn tussenstap van de vechtsport naar het acteren wordt met veel belangstelling gevolgd. De film belooft een mengeling van actie en spanning, en fans zijn benieuwd hoe McGregor zijn unieke vechtstijl en persoonlijkheid zal inzetten in zijn acteerdebuut.

Met de verwachte lancering op Prime Video in maart 2024, is McGregor klaar om een nieuwe dimensie aan zijn veelzijdige carrière toe te voegen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws