Conor McGregor bekent schuld 'ontloopt' celstraf Nieuws
Nieuws

Conor McGregor bekent schuld 'ontloopt' celstraf

Conor McGregor bekent schuld 'ontloopt' celstraf
Conor McGregor bekent schuld 'ontloopt' celstraf

McGregor, de voormalige UFC tweedelige kampioen, verscheen vrijdag in Dublin District Court en pleitte schuldig aan het slaan van een man in de Marble Arch Pub in Dublin op 6 april.

Conor McGregor pleitte schuldig en kreeg vrijdag een boete van € 1.000 voor een incident in april waarbij hij een man in het gezicht sloeg bij een Ierse bar. McGregor man vroeg de man om een ​​shot whisky te nemen. De man weigerde, wat leidde tot de reactie van McGregor.

Eerdere fouten

Rechter Treasa Kelly zei dat gevangenisstraf in dit geval ongepast zou zijn. Het werd toegevoegd voor de rechtbank dat McGregor 18 eerdere veroordelingen heeft, waaronder verschillende voor te hard rijden en een voor een mishandeling in 2009.

"Ik verzeker u dat niets van deze aard opnieuw zal gebeuren met betrekking tot mij", zei McGregor tegen de rechtbank. McGregor heeft zich persoonlijk bij de man heeft verontschuldigd en hem financieel gecompenseerd. De man, die niet voor de rechtbank verscheen, schreef een brief waarin hij zei dat hij geen slachtoffer verklaring wilde afleggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws