πŸŽ₯ 'Blote borsten!' Ebanie Bridges en Conor McGregor maken de tongen los Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ 'Blote borsten!' Ebanie Bridges en Conor McGregor maken de tongen los

πŸŽ₯ 'Blote borsten!' Ebanie Bridges en Conor McGregor maken de tongen los

Conor McGregor en de sexy boksster Ebanie Bridges gingen gisteren even ouderwets los tijdens het event waar Anthony Joshua een knock-out comeback maakte met het verslaan van Robert Helenius.

Maar voordat de wedstrijd van Joshua plaatsvond waren en twee andere vecht sterren die de aandacht naar zich toe trokken, UFC ster Conor McGregor en bokstopper Ebanie Bridges. Ook het feit dat Ebanie geen Beha droeg en met haar blote borsten in een mini shirtje verscheen doe de wenkbrauwen fronzen.

Conor McGregor keert terug naar de UFC

McGregor slim als hij is had Bridges ingezet om zijn biermerk Forged Stout eens flink te promoten. En dat was een succes, de pers ging los en zeker nadat McGregor arriveerde in een busje met naast Bridges nog een aantal sexy modellen.

Geruchten gingen al snel dat er een wild feestje en orgie zou hebben plaatsgevonden in het busje. Echter lijkt dit niet erg waarschijnlijk, wat wel opviel is dat McGregor aangaf snel terug te keren naar de UFC kooi om te vechten tegen Michael Chandler.

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws