COMEBACK: Pat Miletich (52) vs Michael Nunn (57) in kickbokswedstrijd Nieuws
Nieuws

COMEBACK: Pat Miletich (52) vs Michael Nunn (57) in kickbokswedstrijd

COMEBACK: Pat Miletich (52) vs Michael Nunn (57) in kickbokswedstrijd
COMEBACK: Pat Miletich (52) vs Michael Nunn (57) in kickbokswedstrijd

UFC Veteraan Pat Miletich en oud bokskampioen Michael Nunn zullen eindelijk samen de ring in gaan voor een kickbokswedstrijd.

Er is een datum en locatie geboekt voor de kickbokswedstrijd tussen UFC Hall of Famer Pat Miletich en voormalig bokskampioen in twee divisies Michael Nunn. De twee vecht veteranen staan ​​gepland voor 18 juli op de Mississippi Valley Fairgrounds in Davenport, Iowa.

Oudjes gaan knokken

Miletich, 52, en Nunn, 57, stemden eind vorig jaar mondeling in met een kickbokswedstrijd. De coronapandemie verlegde echter de oorspronkelijk geplande van 18 april.Beide vechters hebben opmerkelijke cv's opgebouwd in hun respectievelijke vechtsporten.

Miletich heeft een 8-2 UFC record samen en won het UFC 16-toernooi in 1998. Later dat jaar veroverde hij de UFC-weltergewichttitel toen hij Mikey Burnett versloeg bij UFC 17.In 2014 werd Miletich opgenomen in de UFC Hall of Fame. Na zijn carrière als vechter werd hij MMA-commentator voor onder andere AXS TV.

Gevangenisstraf

In juli 1988 won Nunn de IBF middengewicht titel toen hij Frank Tate knock-out sloeg. Nunn verdedigde zijn titel vijf keer voordat hij uiteindelijk zijn titel verloor aan James Toney in mei 1991. In kreeg Nunn 2004 een gevangenisstraf van 24 jaar voor drugshandel. In 2019 werd Nunn na 16,5 jaar gevangenisstraf vrijgelaten.

De wedstrijd zal in de openlucht plaatsvinden. Er is een kleinere overdekte locatie als back-up optie als het weer een probleem wordt. Met het gevecht voegen Miletich en Nunn zich bij een aantal oud vechters zoals Mike Tyson en Evander Holyfield die recentelijk melden hun comeback te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws