Mike Tyson geeft gevecht met Evander Holyfield voorrang Nieuws
Nieuws

Mike Tyson geeft gevecht met Evander Holyfield voorrang

Mike Tyson geeft gevecht met Evander Holyfield voorrang
Mike Tyson geeft gevecht met Evander Holyfield voorrang

Bokslegende Mike Tyson zegt dat zijn comeback gevecht tegen Evander Holyfield hoog op zijn lijst staat

Mike Tyson heeft gepraat over het terugkeren naar de ring voor een goed doel en nu heeft hij zijn ogen gericht op een bekende tegenstander. Mike Tyson en Evander Holyfield hebben in het verleden twee keer gevochten.

Tyson heeft de voorkeur tegen Holyfield te vechten. Hij weet hoeveel geld het zou opleveren. "Er zijn veel mensen die hulp nodig hebben, en zoiets kan veel mensen helpen die hulp nodig hebben,"zegt Tyson.

Dankbaarheid

"Dat is veel geld voor een goed doel. Dat is eigenlijk waar ik aan begonnen ben in een leven van naastenliefde en dankbaarheid. " Tyson vocht zijn laatste wedstrijd in 2005 en Holyfield stond in 2011 voor het laatst in de ring.

Onlangs is er een trainingsvideo verschenen waarin Tyson zegt dat hij terug is. Slechts korte tijd later kondigde zijn rivaal in Evander Holyfield zijn voornemen aan om terug te keren. Onmiddellijk vroegen mensen zich af of we de trilogie zouden zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws