Mike Tyson zegt 'NEE' tegen 18 miljoen dollar voor gevecht Nieuws
Nieuws

Mike Tyson zegt 'NEE' tegen 18 miljoen dollar voor gevecht

Mike Tyson zegt 'NEE' tegen 18 miljoen dollar voor gevecht
Mike Tyson zegt 'NEE' tegen 18 miljoen dollar voor gevecht

Zwaargewicht bokslegende Mike Tyson heeft naar verluidt een bod van 18 miljoen dollar afgewezen van de Amerikaanse bare knuckle BKFC organisatie.

Het nieuws dat Mike Tyson het bod afsloeg om tegen MMA-veteraan Wanderlei Silva te vechten werd door Combate naar buiten gebracht. Deze baseren hun bevindingen op de Spaanse krant genaamd Marca.

Geen bloederige toestanden

Marca sprak met trainer Rafael Cordeiro. Cordeiro is een lange tijd coach van Silva en heeft onlangs Tyson getraind. Volgens Cordeiro is Tyson gefocust op het terugkeren naar traditioneel boksen, en niet op de bloederige variant.

"Tyson maakt zich klaar om een ​​bokswedstrijd met handschoenen te doen", zei Cordeiro. Hoewel Tyson naar verluidt niet geïnteresseerd is in vechten met de blote vuist, zegt Silva het gevecht wel te hebben geaccepteerd.

Silva wilde wel

"Ik kreeg het gevecht aangeboden en ik accepteerde het meteen", vertelde Silva aan de Braziliaanse publicatie TATAME, met het argument dat hem een ​​flinke $ 10 miljoen voor het gevecht werd aangeboden.

Evander Holyfield de meest waarschijnlijke tegenstander voor Tysons veelbesproken comeback. Net als de 53-jarige Tyson heeft de 57-jarige Holyfield plannen gemaakt voor een comeback. Gezien de geschiedenis die het paar deelt in de ring, is het gevecht een logische.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws