Mike Tyson zegt ‘NEE’ tegen 18 miljoen dollar voor gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mike Tyson zegt ‘NEE’ tegen 18 miljoen dollar voor gevecht

Mike Tyson zegt ‘NEE’ tegen 18 miljoen dollar voor gevecht

Zwaargewicht bokslegende Mike Tyson heeft naar verluidt een bod van 18 miljoen dollar afgewezen van de Amerikaanse bare knuckle BKFC organisatie.

Het nieuws dat Mike Tyson het bod afsloeg om tegen MMA-veteraan Wanderlei Silva te vechten werd door Combate naar buiten gebracht. Deze baseren hun bevindingen op de Spaanse krant genaamd Marca.

Geen bloederige toestanden

Marca sprak met trainer Rafael Cordeiro. Cordeiro is een lange tijd coach van Silva en heeft onlangs Tyson getraind. Volgens Cordeiro is Tyson gefocust op het terugkeren naar traditioneel boksen, en niet op de bloederige variant.

“Tyson maakt zich klaar om een ​​bokswedstrijd met handschoenen te doen”, zei Cordeiro. Hoewel Tyson naar verluidt niet geïnteresseerd is in vechten met de blote vuist, zegt Silva het gevecht wel te hebben geaccepteerd.

Silva wilde wel

“Ik kreeg het gevecht aangeboden en ik accepteerde het meteen”, vertelde Silva aan de Braziliaanse publicatie TATAME, met het argument dat hem een ​​flinke $ 10 miljoen voor het gevecht werd aangeboden.

Evander Holyfield de meest waarschijnlijke tegenstander voor Tysons veelbesproken comeback. Net als de 53-jarige Tyson heeft de 57-jarige Holyfield plannen gemaakt voor een comeback. Gezien de geschiedenis die het paar deelt in de ring, is het gevecht een logische.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page