Chaos bij knokken op het kamp! Bokspartij loopt uit de hand (video) Nieuws
Nieuws

Chaos bij knokken op het kamp! Bokspartij loopt uit de hand (video)

Chaos bij knokken op het kamp! Bokspartij loopt uit de hand (video)

Het klinkt misschien als een titel voor een tv serie 'knokken op het kamp', maar dat is het niet. Een eerlijke blote vuist vechtpartij loopt in chaos uit nadat de twee kemphanen uitgevochten waren.

Al eeuwen worden onderlinge ruzie's met de blote vuist uitgevochten, onder Ierse en Engelse travellers (in het Nederlands woonwagenbewoners) is dat zelf een soort traditie. Niks mis mee en een eerlijke manier om weer in het reine te komen met degene waar je mee overhoop ligt. Toch kan het uit de hand lopen zoals in de video.

We zien twee mannen het op een rustig manier met elkaar uit boksen. Na een minuten lang gevecht met telkens een korte stop, zijn de twee allebei gehavend. Uiteindelijk sluiten zij elkaar in de armen en het dispuut lijkt over.

Chaos

Ineens lijkt de boel te ontploffen en keert de meute toeschouwers zich op een man. Deze wort achterna gezeten en de blote vuisten worden ingeruild voor stokken en balken. Dit geheel lijkt de vreedzame oplossing van de twee boksende mannen geheel teniet te doen....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws