Canelo Alvarez zal Billy Joe Saunders totaal vernietigen Nieuws
Nieuws

Canelo Alvarez zal Billy Joe Saunders totaal vernietigen

Canelo Alvarez zal Billy Joe Saunders totaal vernietigen

Canelo Alvarez zal geen spaan heel laten van Billy Joe Saunders. Carl Froch zegt dat hij geen manier ziet voor Saunders om zaterdagavond van Alvarez te winnen in het AT&T Stadium in Arlington, Texas.

Froch maakt de logische keuze door Canelo te kiezen om dit gevecht te winnen, aangezien Saunders niet de snelheid, kracht of de boks-stamboom heeft om te winnen. Saunders, 31, is duidelijk goed gescout door Canelo en zijn trainer Eddy Reynoso en wordt als een niet-bedreiging beschouwd.

Makkelijke tegenstander

De vechters die Canelo momenteel schijnbaar vermijdt, zijn; David Benavidez, Gennady Golovkin, Jermall Charlo, Demetrius Andrade, Dimitry Bivol en Artur Beterbiev. ,,Dat zijn rivalen waar Canelo mee zou moeten vechten", zegt Froch. ,,Omdat het Amerikaanse bokspubliek er de voorkeur aan geeft hem tegenover die vechters te staan ​​dan Saunders. "

Froch gelooft dat WBO-kampioen super middengewicht Saunders er echt tegenaan moet tegen WBA / WBC-kampioen Canelo om überhaupt een kans te maken, maar veel geloof heeft Froch er dus niet is. Froch een voormalig Britse bokser vocht in de super-middengewicht klasse. Hij hield in het verleden de WBA, WBC- en IBF-Super-middengewicht titels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws