Canelo: Mayweather gevecht tegen YouTuber ‘respectloos’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo: Mayweather gevecht tegen YouTuber ‘respectloos’

Canelo: Mayweather gevecht tegen YouTuber ‘respectloos’

Canelo: Mayweather gevecht tegen YouTuber 'gebrek aan respect'

Canelo Alvarez zegt dat Floyd Mayweather die vecht tegen een YouTuber een “gebrek aan respect” toont voor de bokssport en “riskant” is voor Logan Paul. Canelo zei dat het allemaal om het geld gaat.

Bokskoning Canelo vertelde TMZ Sports: ,,Weet je, het draait allemaal om het geld, ik denk niet dat we het erover eens zijn dat mensen die basketbalspelers, influencers of YouTuber zijn, bokslicenties zouden moeten krijgen. Weet je, ik bekritiseer niet. Maar dit is een zeer risicovolle sport en als je de ring in stapt, is het erg riskant.”

Geen respect

Ook zegt Canelo, die niet de enige is die commentaar levert op het in veler ogen belachelijk maken van de bokssport; ,,Ik geloof echt dat het een gebrek aan respect is. Het is allemaal gebaseerd op geld. Het is allemaal voor geld. Ik zou hem uitnodigen (Logan Paul. red) eerst uitnodigen voor een sparring-sessie, zodat hij echt weet waar het allemaal om draait. Voor echte vechters geloof ik dat het een gebrek aan respect is “, voegde Canelo eraan toe.

De broer van Paul, Jake sloeg recentelijke genadeloos de bekende MMA-vechter Ben Askren zwaar knock-out. Dit gebeurde op het Triller evenement, een mix van muziek en bokswedstrijden tussen sporters en beroemdheden. Dit ligt zwaar onder vuur door onder andere UFC-baas Dana White, die het allemaal maar een circus noemt.

Bekijk ook

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia

⚠️ Knock-out markeert terugkeer Anthony ‘Rumble’ Johnson

Anthony Johnson kreeg afgelopen nacht te maken met tegenslag tijdens zijn partij op Bellator 258

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page