Canelo: Mayweather gevecht tegen YouTuber 'respectloos' Nieuws
Nieuws

Canelo: Mayweather gevecht tegen YouTuber 'respectloos'

Canelo: Mayweather gevecht tegen YouTuber 'respectloos'

Canelo Alvarez zegt dat Floyd Mayweather die vecht tegen een YouTuber een "gebrek aan respect" toont voor de bokssport en "riskant" is voor Logan Paul. Canelo zei dat het allemaal om het geld gaat.

Bokskoning Canelo vertelde TMZ Sports: ,,Weet je, het draait allemaal om het geld, ik denk niet dat we het erover eens zijn dat mensen die basketbalspelers, influencers of YouTuber zijn, bokslicenties zouden moeten krijgen. Weet je, ik bekritiseer niet. Maar dit is een zeer risicovolle sport en als je de ring in stapt, is het erg riskant."

Geen respect

Ook zegt Canelo, die niet de enige is die commentaar levert op het in veler ogen belachelijk maken van de bokssport; ,,Ik geloof echt dat het een gebrek aan respect is. Het is allemaal gebaseerd op geld. Het is allemaal voor geld. Ik zou hem uitnodigen (Logan Paul. red) eerst uitnodigen voor een sparring-sessie, zodat hij echt weet waar het allemaal om draait. Voor echte vechters geloof ik dat het een gebrek aan respect is ", voegde Canelo eraan toe.

De broer van Paul, Jake sloeg recentelijke genadeloos de bekende MMA-vechter Ben Askren zwaar knock-out. Dit gebeurde op het Triller evenement, een mix van muziek en bokswedstrijden tussen sporters en beroemdheden. Dit ligt zwaar onder vuur door onder andere UFC-baas Dana White, die het allemaal maar een circus noemt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws