Jon Jones oog in oog met Ciryl Gane bij UFC 285 staredown! 'Het is tijd' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jon Jones oog in oog met Ciryl Gane bij UFC 285 staredown! 'Het is tijd'

Jon Jones oog in oog met Ciryl Gane bij UFC 285 staredown! 'Het is tijd'

Jon Jones heeft een bijzondere klus voor de boeg. Hij moet het opnemen tegen Ciryl Gane tijdens UFC 285 dit weekend. Het duo kwam gisteren voor het eerst oog in oog te staan.

Voormalig UFC lichtzwaargewicht kampioen Jones, die voor het eerst vecht als een zwaargewicht, zorgde ervoor dat UFC-president Dana White iets meer ruimte gaf tijdens de staredowns na de persconferentie. En Jones nam de Fransman flink de maat.

Jon Jones nam Cyril Gane de maat op tijdens UFC 285 staredown

De 35-jarige Jones en de 32-jarige Gane staan tegenover elkaar voor de zwaargewicht titel die vacant werd gesteld werd door Francis Ngannou toen deze besloot om geen nieuw contract te tekenen met de UFC.

Jones vocht het laatst in 2019, toen hij de lichtgewicht titel verdedigde tegen Dominick Reyes. Gane leed onlangs een verlies tegen Ngannou tijdens hun gevecht in 2021 bij UFC 270.

De terugkerende Jones is klaar om zijn kracht te tonen en Gane staat klaar om hem te stoppen. Het is tijd om te zien wie er als overwinnaar uit de strijd zal komen! UFC 285 is live te zien via Discovery+

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws