Brandbom! Kickboksschool brand lijkt aanslag (video) Nieuws
Nieuws

Brandbom! Kickboksschool brand lijkt aanslag (video)

Brandbom! Kickboksschool brand lijkt aanslag (video)

Hubert Geven, bekende vechter zag op kerstavond een groot gedeelte van zijn sportschool in vlammen opgaan afgelopen vrijdag. Hij vermoedt brandstichting maar laat de kop niet hangen.

Als vechter is Geven wel wat gewend die vorige week nog in Canada vocht om Unified MMA Lightweight titel tegen kampioen Shane Campbell. Echter verloor Geven maar moest eerst 70% van zijn vechtgage afgeven aan Campbell omdat de Nederlander te zwaar van de weegschaal afstapte.

Op kerstavond sloeg het noodlot toe en ging een groot gedeelte van Geven's sportschool waar kickboks en MMA-lessen worden gegeven in vlammen op. Het Chinese restaurant gelegen naast de sportschool belde Geven op dat er brand was.

Brandbom en steen

,,Zij hadden twee harde knallen gehoord, waarna een grote brand ontstond. Achteraf blijkt dat één van die knallen werd veroorzaakt door een grote steen met het formaat van drie bakstenen, die naar binnen is gegooid. De tweede knal moet een soort brandbom zijn geweest", zegt Geven tegen krant de Stentor.

Inmiddels zijn er een groot aantal mensen in touw gekomen om Geven te helpen en is er een crowdfunding actie opgestart om geld op te halen. Geven laat de kop niet hangen en zegt: ,,We zijn even KO geslagen maar accepteren de 8 tellen. Maar we zullen doorgaan en weer opbouwen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws