'Hij bleef slaan!' Heftige boksclash eindigt in 1 ronde (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Hij bleef slaan!' Heftige boksclash eindigt in 1 ronde (video)

'Hij bleef slaan!' Heftige boksclash eindigt in 1 ronde (video)

Yoelvis Gomez demonstreerde gisteravond precies waarom hij een bokser is die het bekijken waard is in 2022. De Cubaan sloeg zich in een ronde naar een KO winst tegen Clay Collard op de Vito Mielnicki Jr.-Nicholas DeLomba undercard in Newark, USA.

De linkshandige Cubaan liet geen spaan heel van Collard heen op weg naar een technische knock-out in de eerste ronde in een middengewicht gevecht in het Prudential Center. Gomez liet Collard één keer vallen en bleef op hem in slaan totdat scheidsrechter Earl Brown de wedstrijd op 2:11 in de openingsronde stopte.

MMA-vechten

De 24-jarige Gomez verbeterde zijn record naar 5-0 en boekte zijn vijfde knock-out. De 28-jarige Collard uit Burley, Idaho, zag zijn boksrecord naar 9-6-3 (5 KO's) zakken. Collard, die ook een MMA-vechter is, en bij de UFC vocht verloor voor de tweede keer in vier jaar tijd als professionele bokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws