Bommelding: Glory commentator Todd Grisham houdt het hoofd koel tijdens chaos Nieuws
Nieuws

Bommelding: Glory commentator Todd Grisham houdt het hoofd koel tijdens chaos

Bommelding: Glory commentator Todd Grisham houdt het hoofd koel tijdens chaos

Het Misfits Boxing 13 evenement kende zaterdag een zeer ongebruikelijke vertraging. Na een bommelding brak er paniek uit maar Todd Grisham een van de DAZN presentatoren hield de gemoederen rustig.

Een onderzoek is van start gegaan nadat een bommelding zaterdagavond evacuaties veroorzaakte bij een Misfits boksevenement. Todd Grisham, een van de DAZN presentatoren en bekend van zijn commentaar bij Glory Kickboxing, speelde een cruciale rol in het rustig houden van de gemoederen. "We zijn door de beveiliging ingelicht dat er een soort dreiging of incident is," vertelde Grisham aan het DAZN-publiek.

"Ze ontruimen de arena, inclusief het stoppen van dit gevecht na twee rondes. Ook wij moeten vertrekken. We gaan even pauzeren, zorgen dat alles in orde is en dat iedereen veilig is... blijf alstublieft bij ons." Misfits is een initiatief van YouTube ster KSI die zelf ook vaan de ring instapt op zijn eigen events.

Hervatting na grondige veiligheidscontrole

DAZN bleef enkele minuten live beelden van de arena uitzenden tijdens de onderbreking, voordat er overgeschakeld werd naar een promo met de boodschap "Sorry voor de onderbreking. We werken eraan om uw evenement zo snel mogelijk terug te brengen."

Na de evacuatie en een grondige veiligheidscontrole door de lokale wetshandhavingsinstanties, werd het evenement hervat. "We verontschuldigen ons voor de korte onderbreking," zei Grisham bij de terugkeer van het evenement. "In feite heeft de lokale politie uit voorzorg iedereen gevraagd de arena te verlaten zodat ze een grondige veiligheidscontrole konden uitvoeren. Dat is gedaan en we hebben groen licht gekregen om de show voort te zetten."

Reactie van de polite op de dreiging

De politie van Spring Hill en andere instanties reageerden op het gebouw aan Northfield Lane, waar de Misfits Boxing X Series plaatsvond. Alle toeschouwers werden geëvacueerd net voor 20.00 uur, terwijl leden van de Tennessee Highway Patrol bomb squad de situatie onderzochten.

"Het onbeheerde item dat de evaluatie veroorzaakte, is veilig bevonden door de THP bomb squad technici," schreef de politie om 20.15 uur. De zoektocht in het gebouw was om 20.30 uur voltooid en fans mochten weer naar binnen.

De politie van Spring Hill verklaarde dat ze werken aan het identificeren van de oorsprong van de dreiging en voegde eraan toe dat het lijkt te gaan om een "swatting" oproep. Swatting is een vorm van intimidatie waarbij hulpdiensten naar een adres worden gestuurd op basis van een vals gemeld ernstig noodgeval.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws