🎥 Vechter gilt het uit na knockout! Pijn en paniek slaat keihard toe Nieuws
Nieuws

🎥 Vechter gilt het uit na knockout! Pijn en paniek slaat keihard toe

🎥 Vechter gilt het uit na knockout! Pijn en paniek slaat keihard toe

Tijdens een recent Hardcore MMA-evenement in Moskou vond een incident plaats dat snel viraal ging op social media. Een MMA-vechter werd na een krachtige stoot knockout geslagen, waarna hij gillend en huilend op het canvas achterbleef.

In reactie op de situatie sprong een teamlid over het hek van de vechtkooi om verhaal te halen bij de tegenstander, die hij te hard vond ingaan. Officials moesten tussenbeide komen om de situatie te sussen, terwijl alle aandacht uitging naar het kalmeren van de pijnlijk getroffen vechter.

Fans delen hun neningen

De reacties van fans op het incident varieerden sterk. "Jeetje, dat is schrikken, die jongen gilt het uit van angst en pijn," merkte een fan op. Een ander reageerde: "Wat had hij dan verwacht, pijn hoort erbij. Het is geen potje schaken." Deze uiteenlopende meningen weerspiegelen de complexe emoties en de passie die fans hebben voor de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws