Bomaanslag op Conor McGregor! 'Daders gevlucht'
Home / Nieuws / Bomaanslag op Conor McGregor! ‘Daders gevlucht’

Bomaanslag op Conor McGregor! ‘Daders gevlucht’

Conor McGregor is gisteravond slachtoffer geworden van een aanslag met brandbommen. De UFC-ster was in zijn cafe toen dit plaatsvond.

De Ierse pers meldt dat de bekende vechter McGregor in zijn cafe de Black Forge Inn was voor een proeverij van het nieuwe menu. Er zouden naar verluidt brandbommen zijn gegooid waarna de daders vluchtte op een scooter (lees verder onder twitter bericht).

Een bron vertelde Dublin Live dat er ook twee mannen op een scooter werden gespot die richting de pub reden voor de vermeende bomaanslag, die op dat moment was gesloten voor het publiek, McGregor zelf was wel binnen.

Op de vlucht

,,McGregor had een menu proeverij in de kroeg, dus de vermeende aanvallers gingen ervan uit dat hij binnen was”, zegt een van de bronnen tegen de krant. Er waren naar verluidt twee mensen gespot op scooters. Deze werden ze achtervolgd door twee anderen personen die uit het pand waren gekomen.

Naar verluidt zijn er geen gewonden gevallen. Waarom er een aanslag werd gepleegd is niet duidelijk. e Politie roepen getuigen op of mensen die camerabeelden van de omgeving hebben op om zich te melden.

Bekijk ook

‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Dat is pas wraak nemen

Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021

Jake Paul, haalde het geld grote geld binnen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page