Vermiste bokskampioen vermoord door eigen broer!' Grote impact' Nieuws
Nieuws

Vermiste bokskampioen vermoord door eigen broer!' Grote impact'

Vermiste bokskampioen vermoord door eigen broer!' Grote impact'

Martin Wright een Amerikaanse bokskampioen is sinds januari vermist, de politie gaat uit van moord en de broer van de bokser is inmiddels opgepakt als de vermoedelijke dader.

Wat begon als een vermissing, wordt nu door de politie van New York onderzocht als moord nadat Wright in januari spoorloos verdween. Wright verliet zijn huis op 27 januari en is sindsdien niet meer gezien. De 44-jarige was een bokskampioen die actief was in de gemeenschap, lesgaf in lokale boksscholen en mentor was voor buurtkinderen.

"Het was veel om in je op te nemen, bijna ongelooflijk, gewoon dat iemand hier was en constant een impact op iedereen had en dan poef, ze zijn weg", zei Martin Perez, de zoon van Martin Wright. Zijn verdwijning nam een wending toen de politie de kinderen van Wright informeerde dat de zaak nu als moord werd onderzocht.

Bokskampioen Martin Wright's lichaam nog steeds niet gevonden

Volgens de politie van Binghamton werd de oudere broer van Wright, McMillan Wright, vorige week door de politie gearresteerd in verband met de moord. Hij werd gevonden met een geladen 9 mm-pistool en 3,4 gram crack-cocaïne en werd geconfronteerd met meerdere aanklachten, waaronder illegaal bezit van een wapen en verdovende middelen.

De politie heeft het lichaam van Wright nog steeds niet gevonden. Ondanks dat ze niet weten waar het lichaam van hun vader is, zeggen de kinderen van Martin Wright dat ze van plan zijn het leven van hun vader op 22 april te vieren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws