Anderson Silva ging 2x knock-out in training! 'Klaar voor oorlog met Jake Paul' Nieuws
Nieuws

Anderson Silva ging 2x knock-out in training! 'Klaar voor oorlog met Jake Paul'

Anderson Silva ging 2x knock-out in training! 'Klaar voor oorlog met Jake Paul'

Anderson Silva vecht deze zaterdag 29 oktober tegen YouTube-ster Jake Paul in de boksring. Echter doet Silva een gewaagde onthulling, hij zegt twee keer knock-out te zijn geslagen tijdens de training.

Als je geld op Anderson Silva hebt gewed om Jake Paul te verslaan tijdens de Showtime pay-per-view (PPV) dit weekend in de Desert Diamond Arena in Glendale, Arizona, is het misschien tijd om die weddenschap af te dekken . Tijdens een gesprek met MMA Weekly, onthulde Silva enkele verontrustende resultaten van zijn trainingskamp voor de confrontatie met Paul.

Hard trainen

"Ik train hard om te winnen, ik train met de goede boksers van hoog niveau en vijf jongens komen me helpen", zei Silva. "En de laatste sparring met mijn sparringpartner, hij heeft deze me twee keer knock-out geslagen. "

"Toen ik klaar was met mijn training, sprak ik met mijn coach en zei zelfs: 'Coach, laat me je iets vertellen, waarom sloeg hij mij twee keer KO?' En de coach zei: 'Je moet je voorbereiden op oorlog en je voorbereiden op oorlog.'”

Twee keer knock-out worden geslagen in één sessie is slecht nieuws voor iedereen in de vechtsport, laat staan ​​voor een 47-jarige veteraan van meer dan 50 professionele vechtsportwedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws