Tyson Fury eist tot 'KEIZER' te worden benoemd door koning Charles Nieuws
Nieuws

Tyson Fury eist tot 'KEIZER' te worden benoemd door koning Charles

Tyson Fury eist tot 'KEIZER' te worden benoemd door koning Charles

Tyson Fury is niet geïnteresseerd om geridderd te worden voor zijn boksprestaties, maar wil graag dat koning Charles hem tot "keizer van het noorden van Engeland" maakt.

Zwaargewicht kampioen Fury, 34, is volledig gefocust op een onbetwiste titelstrijd tegen Oleksandr Usyk, die gepland staat voor het eerste kwartaal van dit jaar. Fury verdedigde vorig jaar zijn WBC-titel tegen Dillian Whyte en Derek Chisora. Terwijl Usyk slechts één keer vocht en zijn titels verdedigde tegen Anthony Joshua nadat hij ze vorig jaar eerder had gewonnen.

Liever Keizer worden

Fury is zonder twijfel een van de grootste kampioenen in de zwaargewichten van het afgelopen decennium, aangezien de Brit ongeslagen is in 34 professionele gevechten. De Brit bagatelliseerde gesprekken over het ontvangen van een ridderschap voor zijn prestaties, maar wil graag een ander soort titel ontvangen van King Charles.

"Een paar sporters hebben het. Sir Mo Farah, Sir Steve Redgrave, Sir Lewis Hamilton, Sir Andy Murray. Nou, als al die mensen het hebben gehad, dan zou ik iets willen dat niemand anders heeft gehad, vooral een sporter", zei Fury in The Telegraph. "Ik ben een normale man, maar een limited edition, dus ik zou graag iets anders willen. Misschien kan koning Charles me de keizer van Noord-Engeland maken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws