'Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!' Vechtbaas White zeker van zaak
Home / Nieuws / ‘Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!’ Vechtbaas White zeker van zaak

‘Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!’ Vechtbaas White zeker van zaak

Boksen sterft uit zonder UFC-vechters! Vechtbaas White is er zeker van

Dana White reageerde afgelopen nacht op Tyson Fury’s uitdaging van UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!

UFC-president White heeft zijn mening gedeeld over Tyson Fury’s uitdaging van regerend UFC-zwaargewicht kampioen Ngannou. Fury, een tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht, die de titels van het WBC- en The Ringtijdschrift in bezit heeft, ging onlangs naar Twitter om Ngannou uit te dagen (lees verder onder tweet).

,,Wie zou mij willen zien vechten tegen dit beest op boksregels met UFC handschoenen?”, schreef Fury met een foto van hemzelf en Ngannou. Ngannou reageerde later in een tweet: ,,Hoe zit het met MMA-regels met bokshandschoenen? Ik kan je dat plezier doen.”

Boksen heeft de UFC nodig

Na het UFC Vegas 46-evenement van afgelopen, werd Dana White gevraagd om commentaar te geven op Fury’s uitdaging van Ngannou. ,,Luister man, deze jongens… Niets van dit alles verbaast me. Het is alsof deze boksers onze jongens nodig hebben om te vechten. Dat is wat het laat zien.” zei White. ,,Boksen zou anders uitsterven? En ja, nee, het verbaast me helemaal niet.”

Voordat het überhaupt tot een boksgevecht komt met Fury zal Ngannou deelnemen aan het laatste gevecht van zijn huidige contract. Tijdens het UFC 270-evenement van aanstaande zaterdag in Anaheim zal hij het opnemen tegen Ciryl Gane. Zoals het er nu voor staat, winnen of verliezen, is Ngannou niet van plan om opnieuw te vechten voor Dana White en zijn bedrijf met zijn huidige overeenkomst.

Bekijk ook

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: ‘Geen respect voor mensenlevens’

De advocaat van Velasquez had invrijheidstelling op borgtocht gevraagd

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page