'Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!' Vechtbaas White zeker van zaak Nieuws
Nieuws

'Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!' Vechtbaas White zeker van zaak

'Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!' Vechtbaas White zeker van zaak

Dana White reageerde afgelopen nacht op Tyson Fury's uitdaging van UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!

UFC-president White heeft zijn mening gedeeld over Tyson Fury's uitdaging van regerend UFC-zwaargewicht kampioen Ngannou. Fury, een tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht, die de titels van het WBC- en The Ringtijdschrift in bezit heeft, ging onlangs naar Twitter om Ngannou uit te dagen (lees verder onder tweet).

,,Wie zou mij willen zien vechten tegen dit beest op boksregels met UFC handschoenen?", schreef Fury met een foto van hemzelf en Ngannou. Ngannou reageerde later in een tweet: ,,Hoe zit het met MMA-regels met bokshandschoenen? Ik kan je dat plezier doen."

Boksen heeft de UFC nodig

Na het UFC Vegas 46-evenement van afgelopen, werd Dana White gevraagd om commentaar te geven op Fury's uitdaging van Ngannou. ,,Luister man, deze jongens… Niets van dit alles verbaast me. Het is alsof deze boksers onze jongens nodig hebben om te vechten. Dat is wat het laat zien." zei White. ,,Boksen zou anders uitsterven? En ja, nee, het verbaast me helemaal niet."

Voordat het überhaupt tot een boksgevecht komt met Fury zal Ngannou deelnemen aan het laatste gevecht van zijn huidige contract. Tijdens het UFC 270-evenement van aanstaande zaterdag in Anaheim zal hij het opnemen tegen Ciryl Gane. Zoals het er nu voor staat, winnen of verliezen, is Ngannou niet van plan om opnieuw te vechten voor Dana White en zijn bedrijf met zijn huidige overeenkomst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws