Home / Nieuws / Boks Nieuws / TRAINER MCGREGOR: ‘Conor gaat weer boksen’

TRAINER MCGREGOR: ‘Conor gaat weer boksen’

De trainer van Conor McGregor zou graag zien dat hij tegen Justin Gaethje vecht, en verwacht binnen een jaar terug een terugkeer naar het boksen.

Conor McGregor vs. Justin Gaethje zou voor een interessante stilistische match zorgen, vertelde trainer van de Ier, John Kavanagh aan de media. Ook Khabib Nurmagomedov staat op het lijstje maar deze zal eerst vechten tegen Tony Ferguson op 19 April tijdens UFC 249.

De winnaar van Khabib Nurmagomedov vs . Tony Ferguson kan de volgende zijn voor Conor, zegt Kavanagh. Toch zou Kavanagh
graag zien dat McGregor met Gaethje vecht als volgende, omdat het een gevecht zal zijn dat voor veel opschudding zal zorgen. 12 maanden daarna zou McGregor dan terug kunnen keren in de boksring voor een lucratieve confrontatie, voegde Kavanagh eraan toe.

De groten der aarde

McGregor zei eerder dit het jaar dat hij gesprekken had gevoerd met Manny Pacquiao over een mogelijk megagevecht van $ 250 miljoen. McGregor keerde in januari terug naar de UFC met een vernietigende overwinning van 40 seconden op Donald Cerrone in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Op de vraag of de fans McGregor binnen 12 tot 18 maanden in de boksring zouden zien: “Het zou me verbazen als hij dat niet doet,’ Zei Kavanagh. Geruchten gaan dat promotor Eddie Hearn op een missie om het wereldboksen over te nemen, en zijn plan omvat 3 van de grootste sterren in de sport, waaronder Conor McGregor.

Bekijk ook

SCHANDALIG: Bokszak sportschool in speeltuin afgebrand

Een bokszak opgehangen door een sportschool in een speeltuin is zaterdagavond in de brand gezet. ...

Conor McGregor vs Manny Pacquiao gepland voor 2021

UFC Ster Conor McGregor is van plan terug te keren naar de bokswereld en heeft ...

25-jarige topbokser: ‘Coronavirus koste bijna mijn leven’

De Engelse topbokser Joe Laws is keihard getroffen door het coronavirus, zelf ging hij er ...