Comeback Conor McGregor vs Donald Cerrone breekt alle records Nieuws
Nieuws

Comeback Conor McGregor vs Donald Cerrone breekt alle records

Comeback Conor McGregor vs Donald Cerrone breekt alle records
Comeback Conor McGregor vs Donald Cerrone breekt alle records

McGregor vs. Cerrone genereerde $ 70 miljoen alleen aan streaming-inkomsten, evenals een $ 11 miljoen aan verkochte tickets in de T-Mobile.

Het evenement zag de terugkeer van de grote Conor McGregor en hij gaf een show voor de fans door Donald Cerrone op brute wijze af te ronden slechts 40 seconden in het gevecht. Van het evenement werd over de hele wereld veel verwacht vanwege de immense populariteit van de Ier.

UFC 246: McGregor vs. Cerrone is de eerste pay-per-view in de geschiedenis van de UFC die een miljoen aankopen heeft behaald, zegt Per Robert Iger, de voorzitter en CEO van The Walt Disney Company. Dit is de grootste omzet ooit behaald voor een streaming PPV en heeft het record van de YouTube bokswedstrijd tussen Logan Paul en KSI gebroken.

Gratis in Nederland

De genoemde inkomsten zijn exclusief omzet gegenereerd uit televisie en streaming pay-per-views buiten de VS die ongeveer $ 20 miljoen opleverde. De UFC verkocht de PPV voor het eerst in landen als Australië en Canada samen met het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

In Nederland is het nog steeds gratis om naar UFC wedstrijden te kijken via Veronica.tv en op SBS9. Of dit zo blijft vragen veel fans zich af, toch lijkt er vooralsnog geen vuiltje aan de lucht aangezien Talpa flink in de buidel heeft getast om de rechten aan te kopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws