Tony Ferguson tekent: Gevecht met Khabib Nurmagomedov officieel Nieuws
Nieuws

Tony Ferguson tekent: Gevecht met Khabib Nurmagomedov officieel

Tony Ferguson tekent: Gevecht met Khabib Nurmagomedov officieel
Tony Ferguson tekent: Gevecht met Khabib Nurmagomedov officieel

UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson, zullen elkaar ontmoeten in een titelgevecht op 18 april.

ESPN melde eerder deze week dat UFC Baas Dana White op een datum in april 2020 mikte voor het gevecht tussen Ferguson en Khabib. Vrijdagnacht kwam het nieuws naar buiten dat ook Ferguson in navolging van Khabib getekend heeft voor het gevecht op 18 april.

Ferguson en zijn vertegenwoordigers van de Ballengee Group ontmoetten vrijdag UFC-officials in Las Vegas, waar hij formeel instemde met het titelgevecht op 155 pond. Het evenement zal plaatsvinden in Barclays Center in Brooklyn, New York.

Afzegging na afzegging

Dit is de vijfde keer dat de UFC een gevecht heeft geboekt tussen Nurmagomedov (28-0) en Ferguson (25-3), teruggaand tot 2015. Elk van de vier voorgaande boekingen werden om verschillende redenen afgezegd.

Nurmagomedov trok zich terug in 2015 en 2017 vanwege letsel- en gewichtsproblemen. Ferguson trok zich in 2016 en 2018 terug vanwege blessures.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws