🎥 Oud-Bokser (92) deelt er een paar uit bij de McDonalds! 'Allemaal knock-out' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Oud-Bokser (92) deelt er een paar uit bij de McDonalds! 'Allemaal knock-out'

🎥 Oud-Bokser (92) deelt er een paar uit bij de McDonalds! 'Allemaal knock-out'

Boksen verleer je niet als je het eenmaal in het bloed hebt. Dat liet een volgens KO Fight een oude knokker van 92 jaar zien die werd belaagd bij de McDonalds.

De oud bokser liet het spreekwoordelijke kaas niet van zijn Cheeseburger eten toen hij door een paar jongere mannen werd aangevallen. Deze hadden hun handen vol aan het oudje die lekker op dreef was.

De een na de ander ging knock-out en de oude man kon rekenen op de steun van het aanwezige winkel publiek. Al is geweld niet goed te praten lijkt het erop dat de man niets anders kon.

Waarom is boksen goed voor je?

Boksen is een uitstekende manier om fit te blijven, zowel fysiek als mentaal. Het is een uitstekende manier om conditie op te bouwen, kracht, coördinatie, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren. Ook kan boksen een goede manier zijn om stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Door de structurele training die je tijdens boksen krijgt, kun je je mentale veerkracht vergroten. Verder is boksen een geweldige manier om je zelfverdedigingstechnieken te verbeteren.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws