Bijzondere locatie Elon Musk vs Mark Zuckerberg bevestigd! 'Met speciale toestemming' Nieuws
Nieuws

Bijzondere locatie Elon Musk vs Mark Zuckerberg bevestigd! 'Met speciale toestemming'

Bijzondere locatie Elon Musk vs Mark Zuckerberg bevestigd! 'Met speciale toestemming'

Elon Musk en Mark Zuckerberg kiezen Rome en het imposante Colosseum als Locatie voor hun epische gevecht zo werd vandaag bekend gemaakt op social media.

Het langverwachte kooigevecht tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg trekt wereldwijde aandacht. Na speculatie over een gevecht in Las Vegas, is bevestigd dat het evenement plaatsvindt in het Oude Rome, Italië. Musk heeft aangegeven dat het gevecht via zijn en Zuckerberg's stichtingen wordt geregeld en op de platforms van X en Meta wordt gestreamd, waarbij de opbrengsten naar een liefdadigheidsinstelling voor veteranen gaan.

Voorbereiding op het CEO-gevecht tussen Musk en Zuckerberg

Elon Musk en Mark Zuckerberg bereiden zich serieus voor op het gevecht. Musk meldde dat hij intensief traint, ondanks zijn drukke schema. Zuckerberg daarentegen beweert zelfverzekerd te zijn en trainde met ervaren vechtsporters zoals Lex Fridman, en traint momenteel met UFC-vechters Israel Adesanya en Alexander Volkanovski voor het komende gevecht.

Operatie en Locatie-aanpassingen Werpen Schaduw op het Gevecht

Ondanks hun voorbereidingen, is Elon Musk's deelname onzeker vanwege ernstige rugpijn en mogelijke operatie. Als de operatie doorgaat, kan de planning van het gevecht veranderen. Desondanks groeit de opwinding onder fans nu het Oude Rome, met het imposante Colosseum, als locatie voor het gevecht is gekozen - een modern eerbetoon aan historische gladiatorengevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws