🎥 Elon Musk laat zich klonen voor gevecht tegen Mark Zuckerberg! 'Techniek staat voor niets' Nieuws
Nieuws

🎥 Elon Musk laat zich klonen voor gevecht tegen Mark Zuckerberg! 'Techniek staat voor niets'

🎥 Elon Musk laat zich klonen voor gevecht tegen Mark Zuckerberg! 'Techniek staat voor niets'

Elon Musk is sinds kort onderwerp van discussie sinds hij aankondigde tegen Facebook oprichter Mark Zuckerberg te gaan vechten. Echter lijkt Musk een kloon te hebben rondlopen.

Twitter en Tesla baas Elon Musk's Chinese dubbelganger heeft een nieuwe video gepost waarin hij zonder shirt aan het boksen is, en nu vragen critici zich af of de Tech miljardair zich wellicht heeft laten klonen.

Musk reageerde maandag op een nieuwe video van zijn dubbelganger Ma die op Twitter werd geplaatst, het platform dat nu bekend staat als X. In de video is Ma te zien zonder shirt en met rode bokshandschoenen aan. Hij leek ook een schijngevecht te hebben met iemand die een doos op zijn hoofd droeg, met een print van het gezicht van Mark Zuckerberg aan de doos bevestigd. De oorspronkelijke video werd op 31 juli geüpload naar Ma's TikTok-account.

Elon Musk klaar voor gevecht met Mark Zuckerberg

"X heel cool heel cool," zei Ma nadat hij klappen had uitgedeeld aan de nep-Zuckerberg, verwijzend naar het langverwachte kooigevecht tussen de twee miljardairs.

"Toch weet ik niet of het echt is of door AI gegenereerd," schreef Musk maandagochtend. Dit is niet de eerste keer dat Musk openlijk heeft afgevraagd of zijn Chinese dubbelganger een echt persoon zou kunnen zijn en geen AI deepfake.

In december 2021 grapte Musk dat hij "deels Chinees" zou kunnen zijn nadat een Twitter-gebruiker een foto van Yilong Ma op het platform had geplaatst. En in mei 2022 zei Musk dat hij graag Ma zou willen ontmoeten.

Gelijkenis met Musk is bizar

"Ik zou deze kerel graag ontmoeten (als hij echt is). Het is moeilijk te zeggen met deepfakes tegenwoordig," zei Musk in zijn tweet in mei 2022.

Ma, die een opvallende gelijkenis vertoont met Musk, werd voor het eerst viraal op China's versie van TikTok, Douyin, in november 2020. Zijn Douyin-account werd later in mei 2022 geschorst. Ma vertelde destijds aan Insider dat hij geen passende verklaring kreeg van Douyin voor zijn schorsing.

Ma's video's zijn ook te vinden op zijn TikTok-account, waar hij meer dan een miljoen volgers heeft en ongeveer 22,2 miljoen likes op zijn video's. Vertegenwoordigers van X reageerden niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van Insider dat buiten de reguliere kantooruren was verzonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws