Groot drama voor boksster die blote borsten liet zien! 'Er is niks meer van ze over' Nieuws
Nieuws

Groot drama voor boksster die blote borsten liet zien! 'Er is niks meer van ze over'

Groot drama voor boksster die blote borsten liet zien! 'Er is niks meer van ze over'

Tai Emery, die haar blote borsten liet zien tijdens een Bare Knuckle Evenement, heeft een drastische beslissing genomen en haar borstimplantaten laten verwijderen vanwege gezondheidsproblemen.

De 36-jarige Emery toonde haar trotse borsten na een verwoestende overwinning in de eerste ronde met een KO op Rung-Arun Khunchai tijdens BKFC: Thailand 3 in september vorig jaar. De Australische sprong op de touwen en verbaasde vechtsportfans over de hele wereld door het publiek haar borsten te tonen na de wedstrijd, waarna ze viraal ging op sociale media.

Negen maanden later heeft de bekende vechter nu een complete transformatie aangekondigd en zijn haat borsten niet meer wat ze waren. "Dank aan Kongju Clinic en het personeel voor de directe behandeling. Na mijn debuut heb ik mijn nieuw verworven rijkdom besteed aan één belangrijk ding: GEZONDHEID", zegt Emery.

Vechtsportatlete Tai Emery Laat Borstimplantaten Verwijderen

"Omdat ik tijdens COVID in de Muay Thai-sportscholen in Thailand onder ongezonde omstandigheden leefde, had ik parasieten/wormen/vleesetende bacteriën en ik bleef maar ziek worden en niet in staat om gedurende de afgelopen 3-4 jaar te trainen. Kleine gifstoffen/ziekten werden ernstige bedreigingen vanwege de onderliggende gezondheidsproblemen veroorzaakt door de lekkende implantaten."

De foto's die Emery deelde over haar lege borsten werden door een aantal mensen als schokkend ervaren. Toch is ze er zelf blij mee. "Onlangs heb ik contact gehad met anderen die ervoor hebben gekozen hun implantaten te verwijderen en ik heb positieve gezondheidsresultaten waargenomen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws