Gevecht Musk vs Zuckerberg wordt live uitgezonden op Twitter Nieuws
Nieuws

Gevecht Musk vs Zuckerberg wordt live uitgezonden op Twitter

Gevecht Musk vs Zuckerberg wordt live uitgezonden op Twitter

Elon Musk kondigt aan dat het langverwachte gevecht tussen hem en Mark Zuckerberg live zal worden gestreamd op het socialemediaplatform X, voorheen bekend als Twitter.

De opbrengsten van het evenement zullen ten goede komen aan liefdadigheidsinstellingen voor veteranen. Hoewel specifieke details ontbreken, heeft dit nieuws de aandacht getrokken van zowel het publiek als de MMA-wereld, waarbij UFC-president Dana White en andere vechtsportsterren betrokkenheid hebben getoond.

Musk versus Zuckerberg: Langverwachte strijd gaat live op X-platform

De aankondiging volgt op een periode van op en neer gaan tussen de twee miljardairs over de mogelijkheid van een wedstrijd. Elon Musk heeft de livestream-mogelijkheden van X benadrukt, te midden van de concurrentie in de socialemedia markt, terwijl Mark Zuckerberg Threads heeft gelanceerd als alternatief voor het herbenoemde Twitter.

Musk's overname van Twitter en de daaropvolgende veranderingen hebben echter geleid tot een massale uittocht van adverteerders en kritiek op de adverteerdersinkomsten. De datum en specifieke liefdadigheidsinstelling zijn nog niet bekendgemaakt, en Zuckerberg moet nog reageren op Musk's recente aankondiging.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws