Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie
Home / Nieuws / Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dillon Danis stribbelde in New Jersey nogal tegen terwijl hij eerder deze week in hechtenis werd genomen door de Politie. De Mma-vechter en goede vriend van UFC-ster Conor McGregor kwam in de problemen in een bar.

In online geplaatste beelden lijkt Danis te worstelen met wetshandhavers buiten de Beachcomer Bar and Grill in Seaside Heighs, New Jersey. Te zien is dat een agent de vechter van de grond tilt terwijl hij probeert zijn handboeien los te maken.

In de geposte videobeelden zegt een vrouw die de situatie lijkt te filmen sarcastisch: “Oh nee, schat”. Terwijl Danis via een oprit naar een politie auto wordt begeleidt. Danis heeft zijn arrestatie nog niet aan de orde gesteld in enige vorm van post op sociale media. Behalve een reactie dat de mensen ‘hem nodig’ zouden hebben. Dit leidde tot heftige reacties in de comments.

Vervelend figuur

Danis is al eerder met de politie in aanraking geweest en brengt meer tijd door buiten dan binnen de MMA-kooi met vechten. Als trainingspartner voor voormalig UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen, Conor McGregor bij Straight Blast Gym in Ierland.

Danis onderging in maart 2020 een reconstructieve operatie om een ​​knieblessure te herstellen na zijn hulp bij het voorbereiden van McGregor op zijn rentree tegen Donald Cerrone in januari vorig jaar. Zelf staat Danis onder contract bij Bellator, maar vocht daar voor het laatst in 2019. Waarom Danis werd opgepakt is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page