IDIOTEN: 'Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere ‘idioten’ die de eervolle sport van vechten in een ‘circusact’ hebben veranderd. De Brit die grote successen kende in het MMA is de luizenbollen spuugzat.

De Britse Bisping heeft zware kritiek op verschillende huidige en voormalige vechters die vechtsporten hebben veranderd in wat hij een “circusact” noemt. Ook zegt de Brit dat zijn werkgever de enige is die de vechtsport omarmd en serieus neemt.

Goed gedaan

Bisping zegt over het voorval tussen Jake Paul en Floyd Mayweather van gisteren dat het eens afgelopen moet zijn met al die onzin. ,,Wat een verdomde grap. Tussen Floyd, Paul, dildo Danis en alle andere idioten”, zegt Bisping. ,,Ze veranderden de eervolle vechtsporten in een verdomde circusact. Goed gedaan voor de UFC. Afgezien van een paar boksgevechten, is dit de laatste echte arena voor legitieme vechtsporten. “

,,Ze zouden zich allemaal ernstig voor zichzelf moeten schamen. Vooral Floyd. Krijg een beetje verdomd respect voor jezelf”, aldus Bisping. Bisping onthulde onlangs dat het team van Jake Paul hem een ​​deal had aangeboden voor een gevecht. De Brit weigerde omdat hij niet deel wil uitmaken van dit soort gevechten.

Bekijk ook

‘Vers bloed!’ UFC-kampioen Nunes wil nieuwe tegenstanders

Amanda Nunes neemt het 11 december op tegen Julianna Pena tijdens UFC 269. Ongeslagen Nunes ...

22 Jaar! Zo sloopte Ernesto Hoost zijn rivalen (video)

Ernesto Hoost is wellicht de grootste naam in het kickboksen ooit

Hesdy Gerges! ‘Schijt aan Badr, hij aan mij’ klaar voor 2022

Hesdy Gerges is er zeker van in 2022 zal hij weer in actie komen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page