IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere ‘idioten’ die de eervolle sport van vechten in een ‘circusact’ hebben veranderd. De Brit die grote successen kende in het MMA is de luizenbollen spuugzat.

De Britse Bisping heeft zware kritiek op verschillende huidige en voormalige vechters die vechtsporten hebben veranderd in wat hij een “circusact” noemt. Ook zegt de Brit dat zijn werkgever de enige is die de vechtsport omarmd en serieus neemt.

Goed gedaan

Bisping zegt over het voorval tussen Jake Paul en Floyd Mayweather van gisteren dat het eens afgelopen moet zijn met al die onzin. ,,Wat een verdomde grap. Tussen Floyd, Paul, dildo Danis en alle andere idioten”, zegt Bisping. ,,Ze veranderden de eervolle vechtsporten in een verdomde circusact. Goed gedaan voor de UFC. Afgezien van een paar boksgevechten, is dit de laatste echte arena voor legitieme vechtsporten. “

,,Ze zouden zich allemaal ernstig voor zichzelf moeten schamen. Vooral Floyd. Krijg een beetje verdomd respect voor jezelf”, aldus Bisping. Bisping onthulde onlangs dat het team van Jake Paul hem een ​​deal had aangeboden voor een gevecht. De Brit weigerde omdat hij niet deel wil uitmaken van dit soort gevechten.

Bekijk ook

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

De schietpartij vond in maart plaats tijdens RIZE-vechtkampioenschappen.3f

‘Dat was geen fucking bokswedstrijd’: UFC-vechtbaas over Mayweather vs. Logan Paul

Dana White laat niets over van de bokswedstrijd tussen legende Floyd Mayweather en YouTube-ster Logan Paul

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page