Bloedig gevecht: Marlon Vera domineert Rob Font in UFC knaller MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bloedig gevecht: Marlon Vera domineert Rob Font in UFC knaller

Bloedig gevecht: Marlon Vera domineert Rob Font in UFC knaller

Marlon Vera had afgelopen nacht de kans om te bewijzen dat hij een van de beste bantamgewichten ter wereld is tegen Rob Font. En dat deed hij dan ook, Vera versloeg Font via unaniem besluit (48-47, 49-46, 49-46) in het UFC Fight Night main event in Las Vegas.

Topknokker Vera, die uit Ecuador komt maar jarenlang in Californië heeft getraind, zal waarschijnlijk naar de top vijf van bantamgewicht gaan na het behalen van de grootste overwinning uit zijn carrière. Hij zei dat hij nog een stap vooruit wil in de competitie en beloofde de UFC-titel te winnen.

Alles er voor doen

,,Ik word wereldkampioen", zei Vera. ,,Ik breng de riem naar Ecuador. Geloof dat maar. " Vera heeft drie gevechten op rij gewonnen, waaronder een knock-out met een hoogtepunt op Frankie Edgar vorig jaar november.

,,Als je hard werkt, heb je de meeste kansen om te overleven (in de kooi)", zei Vera in zijn interview na het gevecht. ,,Als je alles doet om te winnen, als je alles opzij zet, geeft het leven je een goede overwinning."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws