Bekende kooivechter dood overvaller tijdens gijzeling Nieuws
Nieuws

Bekende kooivechter dood overvaller tijdens gijzeling

Bekende kooivechter dood overvaller tijdens gijzeling

Eduardo Larenas een bekende MMA-vechter, zou een man hebben doodgestoken terwijl hij en zijn echtgenote gegijzeld werden in hun huis in Canada. Maandagavond laat drongen vijf personen binnen in de woning van Larenas in Laval, Quebec.

Zwaargewicht MMA-vechter Eduardo Larenas en zijn echtgenote huurden het huis sinds februari en waren thuis toen de groep mannen arriveerde. Volgens TVA Nouvelles kwamen de mannen bij het huis aan en deden zich voor als bezorgers voordat ze Larenas en zijn echtgenote gijzelden. De groep zou zogenaamd een "grote erfenis" willen stelen die de MMA-vechter onlangs had gekregen.

Ongeveer zes uur nadat de situatie begon, nam Larenas naar verluidt een mes van een van de indringers en stak hem vervolgens dood. Larenas en zijn echtgenote wisten vervolgens aan de overige leden van de groep te ontsnappen en het huis te verlaten.

De cel in

Tijdens een persconferentie dinsdagmiddag lieten onderzoekers het paar weten dat er een kans was dat er strafrechtelijk vervolgd zou worden voor de dodelijke steekpartij. Er zijn op dit moment geen verdere details bekend. Larenas geboren in Argentinië, heeft het grootste deel van zijn MMA-carrière in Canada gewoond en getraind, lees verder onder video.

Larenas vocht voornamelijk voor de in Canada gevestigde TKO-organisatie. Maar had ook één UFC-optreden bij UFC 58, waar hij verloor van Tom Murphy via stoten in de derde ronde. Larenas vocht voor het laatst in 2018 en heeft een algemeen record van 6-6.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws