Beenloze Zion Clark over MMA-debuut: 'Ik ga hem slopen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Beenloze Zion Clark over MMA-debuut: 'Ik ga hem slopen'

Beenloze Zion Clark over MMA-debuut: 'Ik ga hem slopen'

Zion Clark maakt deze zaterdag zijn Prof debuut in het MMA-vechten. Alhoewel hij geen benen heeft beloofd Clark zijn tegenstander te vernietigen.

Dit weekend zal Zion Clark de kansen trotseren bij de in Californië gevestigde regionale mixed martial arts (MMA) organisatie, Gladiator Challenge. Deze zal het professionele debuut van Clark organiseren wanneer hij het opneemt tegen Eugene Murray.

De 25-jarige Clark is beroemd geworden vanwege zijn inspirerende verhaal. Geboren zonder benen (Cadual Regression Syndrome) is hij een echte sport sensatie geworden. "Ik ben niet uitzonderlijk omdat ik geen benen heb en ik ben een atleet", zegt Clark. “Ik ben uitzonderlijk omdat ik een drive heb en ik leef volgens de mantra 'Geen excuses' en ik duw mezelf elke dag vooruit."

Geen excuses

"Dit is het begin van een nieuwe professionele carrière voor mij en ik ben hier om mijn tegenstander te 'killen' en een show op te voeren voor het publiek." Clark bezit meerdere Guinness World Records, waaronder de snelste 20 meter gelopen op twee handen, de hoogste boxsprong met alleen handen en de meeste diamanten push-ups, 248 in minder dan drie minuten.

Zaterdag zal blijken hoe Clark het er van af brengt die gewend is tegen valide sporters zijn krachten te meten. ,,"Ik worstel gewoon tegen valide mensen en ik versla valide mensen. Nu vecht ik tegen valide mensen, en ik ga valide mensen knock-out slaan. Zo simpel is het. Ik ben een vechter", aldus een zelfverzekerde Clark.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws