Beelden brute mishandeling: MMA-vechter aangevallen na winstpartij Nieuws
Nieuws

Beelden brute mishandeling: MMA-vechter aangevallen na winstpartij

Beelden brute mishandeling: MMA-vechter aangevallen na winstpartij

Arkadiy Osipyan behaalde gisteren een overwinning op Ali Heibati tijdens HFC MMA 90 in Moskou, Rusland. De vreugde van Osipyan was echter van korte duur, want direct na zijn winst werd hij aangevallen en mishandeld door boze teamleden van Heibati. De beelden van het incident zijn schokkend.

Na zijn overwinning, die zijn record verbeterde naar 11-6, verliet Osipyan de vechtkooi. In plaats van Heibati te feliciteren of respect te tonen, liep hij weg zonder een blik achterom te werpen. Deze daad van Osipyan werd gezien als provocerend door het team van Heibati, wat leidde tot de gewelddadige confrontatie.

Team Heibati slaat toe: Osipyan mishandeld

Een teamlid van Heibati viel Osipyan aan en werd al snel bijgestaan door andere leden van het team. De MMA-vechter werd geslagen en geschopt terwijl hij op de grond lag. Beveiligers grepen snel in om erger te voorkomen, maar Osipyan liep zichtbaar letsel op.

Aanleiding onduidelijk, onderzoek ingesteld

De exacte aanleiding voor de aanval is nog onduidelijk. Mogelijk was het team van Heibati woedend over Osipyan's gedrag na de wedstrijd, of was er al een eerdere vete tussen de twee vechters. De organisatie van HFC MMA heeft een onderzoek ingesteld naar het incident en zal passende sancties uitdelen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws