'Bedrog'! Leugens over Holyfield vs. Belfort gevecht en meer... Nieuws
Nieuws

'Bedrog'! Leugens over Holyfield vs. Belfort gevecht en meer...

'Bedrog'! Leugens over Holyfield vs. Belfort gevecht en meer...

Triller Fight Club liet afgelopen weekend Evander Holyfield, Vitor Belfort, Anderson Silva en Tito Ortiz de boksring in gaan. De organisatie ligt nu onder vuur wegens 'liegen' tegen het publiek, nadat werd onthuld dat alle wedstrijden slechts demos' waren en niet mee tellen voor een record.

Ondanks dat de wedstrijden werden gepromoot als professionele partijen. Dat betekent dat Holyfield, Ortiz maar ook Joe Fournier die in het voorprogramma stond en allemaal een nederlaag hebben geleden, zullen ontsnappen zonder officiële verliezen te registreren op hun records. Dit is tegen het zere been van een aantal boks experts.

Dit kan toch niet

,,Dit was niet het beste uur voor het boksen. Het was een van de ergste", schreef de ervaren boksanalist Dan Rafael op zijn officiële website. ,,Holyfield-Belfort werd op de markt gebracht als een echt gevecht. Hoewel Triller verdomd goed wist dat dit een demo gevecht was. Dat heet liegen. Of fraude. Of bedrog. Kies een term.”

Triller Fight Club vroeg nieuwsgierige vechtfans vroeg om $ 49,99 PPV op te hoesten voor zijn "Legends II" line-up. Waar de zwaargewicht headliner tussen Evander Holyfield en Vitor Belfort te zien waren. Evenals het voorprogramma waarin Anderson Silva tegenover Tito Ortiz en David Haye tegenover Joe Fournier te zien waren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws