'KO' verlies levert Holyfield (58) miljoenen op! 'Opa casht flink'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘KO’ verlies levert Holyfield (58) miljoenen op! ‘Opa casht flink’

‘KO’ verlies levert Holyfield (58) miljoenen op! ‘Opa casht flink’

'KO' verlies levert Holyfield (58) miljoenen op! 'Opa casht flink'

Evander Holyfield verloor afgelopen weekend tijdens zijn rentree naar het boksen van Vitor Belfort. De 58-jarige legende ging knock-out zoals door velen voorspelt. Toch levert het gevecht n het Seminole Hard Rock Hotel and Casino in Florida, hem tegen de 6 miljoen dollar op.

Opa Holyfield had de boksring niet in moeten gaan, is de algemene mening van de boks experts. ,,Wat heb je op die leeftijd nog te zoeken in de ring”, zei bokspromotor Bob Arum over de rentree. ,,Zijn we daar dat we onze grootouders de ring in willen zien gaan”, meende sportjournalist Ariel Helwani.

Toch had Holyfield zo zijn redenen en wel zes miljoen. Het is bekend dat Holyfield zijn zuur verdiende tientallen miljoenen verloor, onder andere een giga villa slokte al het geld op. Boxing Insider’s Dan Rafael zegt dat de legende dus zes miljoen mee naar huis neemt, ondanks zijn verlies.

Slechts één stoot

Dat lijkt snel verdiend zeker aangezien Holyfield op korte termijn de wedstrijd aannam doordat mede oudje Oscar de La Hoya (48) afzegde tegen Belfort. ,,Heb je gezien wat hij met me deed? Hij probeerde me knock-out te slaan”, vertelde Belfort aan ESPN toen hem werd gevraagd of hij spijt had van Holyfield, gezien zijn hoge leeftijd.

,,Instincten zijn hard, en instincten slaan terug. Hij kwam in het begin heel hard binnen”, zegt Belfort over zijn rivaal. ,,Het is een gevecht. Hij is een legende. Mijn stijl is altijd zo geweest”, aldus Belfort. Holyfield deelde slechts één stoot uit tijdens het korte gevecht.

Bekijk ook

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page