Barkie! Khabib betaalde 'megabedrag' voor Makhachev's titelgevecht
Home / Nieuws / Barkie! Khabib betaalde ‘megabedrag’ voor Makhachev’s titelgevecht

Barkie! Khabib betaalde ‘megabedrag’ voor Makhachev’s titelgevecht

Barkies! Khabib betaalde giga bedrag voor Makhachev's titelgevecht

Team Khabib heeft $1 miljoen uitgegeven om Islam Makhachev klaar te maken voor UFC 280 waar de Rus gisteren de lichtgewicht titel won.

Het team van Khabib Nurmagomedov betaalde een hoge prijs om Islam Makhachev klaar te maken voor zijn eerste UFC lichtgewicht titelgevecht. Gelukkig verdiende Makhachev de investering dubbel en dwars terug. De Rus versloeg Charles Oliveira om het kampioenschap te claimen.

Nurmagomedov, die twee jaar geleden stopte met vechten, wijdt bijna al zijn recente tijd aan coaching. Dit omvat het nemen van een oude teamgenoot en vriend zoals Makhachev en hem helpen zich voor te bereiden op Oliveira. Dit was tenslotte het grootste gevecht in de carrière van Makhachev en een kans voor hem om dezelfde titel te winnen die Khabib had opgegeven na zijn pensionering in oktober 2020.

Wat een poen

Helaas voor Nurmagomedov en zijn bedrijf was het trainingskamp van Makhachev voor UFC 280 niet goedkoop. In feite kostte het Team Khabib een aardige cent om Makhachev goed voor te bereiden om het op te nemen tegen een voormalig kampioen als Oliveira, die een overwinningsreeks van 11 gevechten behaalde die teruggaat tot 2017.


Team Khabib spendeerde bijna $ 1 miljoen om Makhachev voor te bereiden op UFC 280. Dat is ongelooflijk veel geld, vooral gezien Makhachev al afkomstig is uit een van de beste sportscholen ter wereld. Khabib haalde duidelijk alles uit de kast om ervoor te zorgen dat Makhachev wegliep met de onbetwiste UFC lichtgewicht titel.

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page