Barkie! Khabib betaalde 'megabedrag' voor Makhachev's titelgevecht Nieuws
Nieuws

Barkie! Khabib betaalde 'megabedrag' voor Makhachev's titelgevecht

Barkie! Khabib betaalde 'megabedrag' voor Makhachev's titelgevecht

Team Khabib heeft $1 miljoen uitgegeven om Islam Makhachev klaar te maken voor UFC 280 waar de Rus gisteren de lichtgewicht titel won.

Het team van Khabib Nurmagomedov betaalde een hoge prijs om Islam Makhachev klaar te maken voor zijn eerste UFC lichtgewicht titelgevecht. Gelukkig verdiende Makhachev de investering dubbel en dwars terug. De Rus versloeg Charles Oliveira om het kampioenschap te claimen.

Nurmagomedov, die twee jaar geleden stopte met vechten, wijdt bijna al zijn recente tijd aan coaching. Dit omvat het nemen van een oude teamgenoot en vriend zoals Makhachev en hem helpen zich voor te bereiden op Oliveira. Dit was tenslotte het grootste gevecht in de carrière van Makhachev en een kans voor hem om dezelfde titel te winnen die Khabib had opgegeven na zijn pensionering in oktober 2020.

Wat een poen

Helaas voor Nurmagomedov en zijn bedrijf was het trainingskamp van Makhachev voor UFC 280 niet goedkoop. In feite kostte het Team Khabib een aardige cent om Makhachev goed voor te bereiden om het op te nemen tegen een voormalig kampioen als Oliveira, die een overwinningsreeks van 11 gevechten behaalde die teruggaat tot 2017.

Team Khabib spendeerde bijna $ 1 miljoen om Makhachev voor te bereiden op UFC 280. Dat is ongelooflijk veel geld, vooral gezien Makhachev al afkomstig is uit een van de beste sportscholen ter wereld. Khabib haalde duidelijk alles uit de kast om ervoor te zorgen dat Makhachev wegliep met de onbetwiste UFC lichtgewicht titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws