Badr Hari vs Uku Jurjendal gevecht aangepast voor Glory 89 Nieuws
Nieuws

Badr Hari vs Uku Jurjendal gevecht aangepast voor Glory 89

Badr Hari vs Uku Jurjendal gevecht aangepast voor Glory 89

GLORY 89, dat aanstaande zaterdag 7 oktober 2023 plaatsvindt in Burgas, Bulgarije, heeft enkele aanpassingen ondergaan in de gevechtsvolgorde.

Het hoofdgevecht blijft Badr Hari tegenover Uku Jürjendal, maar begint eerder op de avond, om 21.00 uur Nederlandse tijd. De reden voor het eerder laten vechten van Badr Hari is volgens Glory CEO Scott Rudmann zodat de fans in Marokko, dan ook eerder kunnen kijken vanwege het tijdsverschil.

Badr Hari en Uku Jurjendal vechten om 21:00 uur 

Het vedergewicht titelgevecht tussen 'Petch' en David Mejia zal nu het hoogtepunt van het evenement zijn. Voorafgaand aan het laatste gevecht zullen Stoyan Koprivlenski en Sorin Caliniuc het tegen elkaar opnemen.

Er staan ook twee opwindende gevechten gepland voor de historische GLORY Heavyweight Grand Prix, waarvan de winnaars doorgaan naar het achtmanstoernooi. Met de terugkeer van Levi Rigters tegenover de reusachtige Martin Terpstra en Hari tegen Jürjendal, staan er twee opwindende gevechten gepland voor de historische GLORY Heavyweight Grand Prix.

De winnaars van deze twee gevechten zullen hun ticket slaan naar het achtpersoons een-nacht $500.000 toernooi. Overigens is Glory 89 al vanaf 19:30 uur te zien op Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws