Badr Hari: 'deze kinderen mogen niet dood gaan' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'deze kinderen mogen niet dood gaan'

Badr Hari: 'deze kinderen mogen niet dood gaan'

Badr Hari, de gerenommeerde kickbokser, houdt zich niet in als het gaat om de situatie in Gaza, waar al wekenlang een conflict woedt dat wereldwijd de aandacht trekt en talrijke onschuldige slachtoffers maakt.

Via regelmatige posts drukt Hari zijn ongenoegen uit over de gebeurtenissen en toont hij zijn steun voor de slachtoffers van de bombardementen, inclusief de kinderen.

Steun voor de Slachtoffers

"Ik wou dat de kinderen niet zouden sterven. Ik zou graag willen dat ze tijdelijk de lucht in worden getild totdat de misdaden voorbij zijn, dat ze veilig naar huis terugkeren en antwoorden 'we waren met de wolken aan het spelen' als hun ouders vragen: waar ben je geweest?", deelt Badr Hari mee in een bericht op zijn Instagram verhaal, waarin hij een wereld zonder geweld voor de meest kwetsbaren verbeeldt.

badr hari

Badr Hari is niet de enige bekende vechter die zich regelmatig uitspreekt over de nijpende situatie in Gaza. Zo is trektUFC veteraan Jake Shields dagelijks van leer en bekritiseerd Israël voor het excessieve geweld dat deze lijkt te gebruiken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws