Arrestatie schokt MMA Wereld: UFC-Kampioen Jamahal Hill in de boeien geslagen Nieuws
Nieuws

Arrestatie schokt MMA Wereld: UFC-Kampioen Jamahal Hill in de boeien geslagen

Arrestatie schokt MMA Wereld: UFC-Kampioen Jamahal Hill in de boeien geslagen

Jamahal Hill voormalig UFC lichtzwaargewicht kampioen is eerder deze week in Michigan gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld.

Volgens officiële bronnen werd Hill in de vroege uren van maandag in hechtenis genomen en later die avond weer vrijgelaten, zo meld TMZ vandaag.

Aanklacht en slachtoffer

Hill wordt formeel beschuldigd van één vergrijp van ernstig huiselijk geweld. Het vermeende slachtoffer, James Anthony Hill Jr., zou volgens rechtbankdocumenten "ernstig of zwaar letsel" hebben opgelopen.

Er was onduidelijkheid over de relatie tussen Jamahal Hill en James Anthony Hill Jr. maar laatstgenoemde blijkt de broer van de UFC. vechter te zijn.

Juridische Procedure

De zaak van Hill staat gepland voor een hoorzitting in januari. Verdere details over de aanklacht en de omstandigheden van het incident zijn momenteel niet beschikbaar. Het management van Hill heeft nog niet gereageerd op verzoeken om commentaar.

Hill, die onlangs de UFC lichtzwaargewicht titel won, moest deze opgeven na een blessure. Er wordt verwacht dat hij, eenmaal hersteld, een nieuwe kans krijgt om zijn titel te heroveren in een gevecht tegen de huidige kampioen, Alex Pereira.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws