Exclusieve WrestleMania interviews, Jackass Johnny Knoxville en meer.... Pro Wrestling
Pro Wrestling

Exclusieve WrestleMania interviews, Jackass Johnny Knoxville en meer....

Exclusieve WrestleMania interviews, Jackass Johnny Knoxville en meer....

Yannick Pereira en Gerard Buddenberg waren vorig weekend voor Vechtsport Info in Dallas,Amerika voor de grootste pro-wrestling show die op de wereld plaatsvindt, WrestleMania.

Inmiddels alweer editie 38 van deze immense show met ondermeer de extraverte Logan Paul, Johnny Knoxville (bekend van Jackass) en oud UFC zwaargewichten Ronda Rousey, Brock Lesnar en Bobby Lashley op de card.

Grote namen

In twee dagen bezochten maar liefst 155.000 fans WrestleMania. Met RAW en Smackdown/HOF er bij totaal 200.000 bezoekers voor de gezamenlijke shows. Dit weekend stond in het teken van The Undertaker een duistere figuur die na een carrière van ruim 38 jaar nu werd opgenomen in The Hall of Fame.

De comeback van Stone Cold Steve Austin die na 19 jaar weer eens zijn wrestling boots aantrok om het op te nemen tegen Kevin Owens. Bekijk de bovenstaande video, op het Youtube kanaal van VechtsportInfo Wrestling zijn nog veel meer filmpjes te vinden van het afgelopen weekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws