Andrew Tate geeft vrouwenmagneet geheim prijs? 'Zo krijg je p*ssy' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate geeft vrouwenmagneet geheim prijs? 'Zo krijg je p*ssy'

Andrew Tate geeft vrouwenmagneet geheim prijs? 'Zo krijg je p*ssy'

Andrew Tate blijft de gemoederen bezig houden en komt vandaag met een opzienbarende training video vanuit de sauna waar hij zijn geheim prijs geeft om vrouwen aan te trekken.

Andrew Tate de voormalige kickbokser lijkt zijn geheim om vrouwen aan te treken eindelijk te hebben prijsgegeven. Al boksent in een sauna en met de muziek van Tyrese op zegt de Brit: "De meeste van jullie hebben nooit tien rondes geschaduwbokst in een sauna van 200 graden terwijl je naar Tyrese luistert als je workout muziek", zegt Tate.

Andrew Tate bokst in de sauna

"Dan hebben jullie de gore moed om je af te vragen waarom jullie geen vrouwen aantrekken". Tate die onder huisarrest staat in Roemenië staat bekend om zijn uitdagende woorden en video's.

Tate werd samen met zijn broer gearresteerd op verdenking van verkrachting en mensenhandel. Ook wordt hij beschuldigd van het organiseren van mensenhandel, waardoor hij werd vastgehouden. Hij werd vervolgens voor de rechter gebracht en zat lang in voorarrest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws