πŸŽ₯| Vechter stapt op keel tegenstander tijdens illegaal gevecht! 'Niet normaal' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯| Vechter stapt op keel tegenstander tijdens illegaal gevecht! 'Niet normaal'

πŸŽ₯| Vechter stapt op keel tegenstander tijdens illegaal gevecht! 'Niet normaal'

Illegale gevechten namen een vlucht tijdens de coronapandemie, echter zijn deze niet meer weg te denken en vinden deze regelmatig plaats.

De gevechten worden ook in ons land gehouden in leegstaande panden of fabriekshallen, of zelfs buiten. Een video van een gevecht waar alles lijkt toegestaan laat zien hoe gevaarlijk het kan zijn zonder regels te vechten. Ook officieel toezicht lijkt hier niet aanwezig alleen een man met een bivakmuts op die als scheidsrechter lijkt te dienen.

Een van de vechters komt op de grond terecht en wordt met de voet op de keel van zijn tegenstander half verstikt. Iets wat bij een gereguleerde organisatie nooit zou worden toegelaten.

Bij de organisatie KOTS uit ScandinaviΓ« waar ook een aantal Nederlandsers bij tijd en wijlen vechten heeft men geen regels. Zo beet eind vorig jaar een van haar vechter een stuk uit het oor van een tegenstander.

Wat vindt jij van illegale gevechten? Zou jij er naar toe gaan om te kijken? Geef je mening hieronder in de comments!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws