Glory onthult drie explosieve nieuwe gevechten voor 18 mei event Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory onthult drie explosieve nieuwe gevechten voor 18 mei event

Glory onthult drie explosieve nieuwe gevechten voor 18 mei event

Glory kickboxing vult haar event van 18 mei in de RTM Stage Rotterdam aan met twee gevechten, Ahmad Chikh Mousa vs. Berjan Peposhi 2 en de debutanten partij tussen Mory kromah en Anis Bouzid Takamura.

De kickboksorganisatie heeft er goed de wind onder wat betreft het organiseren van events en het toevoegen van vechter. Op Glory 92 welke op 18 mei plaatsvindt zijn er vandaag twee nieuwe gevechten bijgekomen.

Ahmad Chikh Mousa vs. Berjan Peposhi 2 

Een van de toegevoegde gevechten is de rematch tussen Ahmad Chikh Mousa en Berjan Peposhi. Dit gevecht belooft veel actie en is een langverwachte ontmoeting tussen twee vechters die eerder al hebben laten zien wat ze waard zijn in de ring.

Fans en volgers van Glory Kickboxing kijken reikhalzend uit naar deze clash, waarbij beide vechters de kans krijgen om hun vaardigheden en vastberadenheid nogmaals te tonen.

Debutanten Mory Kromah vs. Anis Bouzid Takamura

Naast de rematch staat er ook een debutantenpartij op het programma. Mory Kromah en Anis Bouzid Takamura zullen voor het eerst hun opwachting maken op het grote podium van Glory Kickboxing.

Dit gevecht in het lichtzwaargewicht tussen twee nieuwe talenten in de kickbokswereld biedt een unieke kans om vers bloed te zien strijden en zich te bewijzen binnen de organisatie. Het is altijd spannend om te zien hoe nieuwe vechters zich manifesteren onder de druk van een groot publiek en tegen een waardige tegenstander.

Don Sno tegen Figuereido Landman

Don Sno en Figi Landman zijn geen onbekenden van elkaar en dede samen mee in House of Glory de reality serie van de kickboksorganisatie die nieuwe talenten naar voren bracht. De twee zullen uitkomen in een weltergewicht wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws