Alistair Overeem welkom bij omstreden organisatie! 'Wij testen pas als het brand' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem welkom bij omstreden organisatie! 'Wij testen pas als het brand'

Alistair Overeem welkom bij omstreden organisatie! 'Wij testen pas als het brand'

Alistair Overeem werd recentelijk geschorst door Glory Kickboxing vanwege doping gebruik. Echter kan de topvechter aan de bak bij het omstreden Fight Circus in Thailand.

Fight Circus heeft echter niets met de normen en standaarden van de vechtsportwereld en bepaalt haar eigen koers met de meest vreemde gevechten. Zo staat er een komend gevecht met vechtlegende Bob Sapp en Rampage Jackson gepland die het samen op zullen nemen tegen twee anderen in de ring.

Vandaag echter komt Fight Circus op de lijn via Twitter en plaatste een bericht waar de organisatie aangeeft dat er plek is voor Overeem. De tekst is wel een beetje op het randje in het bericht: "We testen ALLEEN op SOA's nadat het brand. We hebben een plek voor je legende", schrijf Fight Circus.

Fight circus biedt Alistair Overeem gevecht aan

Deze verklaart in een andere post dat alle geschorste vechters zich bij hen aan moeten sluiten; "Ik heb het gevoel dat ALLE geschorste vechters naar Fight Circus moeten worden gestuurd. Dan kunnen ze zich een weg terugvechten naar al die lagere organisaties zoals UFC, ONE FC, BELLATOR, BKFC enz. Verlies je contract en vecht om het terug te krijgen. Dat is onze mening".

Of we de aanbieding serieus moeten nemen valt te bezien, maar aangezien Fight Circus grote namen als Sapp en Rampage hebben weten te strikken, weet je het natuurlijk nooit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws